Posted on

Tavaszi spenót saláta zöld teás dresszinggel

Próbáld ki ezt a friss, tavaszi receptet, mely feltölt energiával és vitaminokkal!

Hozzávalók a salátához:

250 g Tofu

2 csésze fiatal spenót levél

1/2 csésze petrezselyem

1 avokádó

1/2 gránátalma

1/4 csésze fenyőmag

Hozzávalók az öntethez:

1/2 chili

1 evőkanál citromhéj

2 gerezd fokhagyma (préselve)

2 evőkanál Bio China Lung Ching főzet

2 evőkanál olívaolaj

1 teáskanál vörösborecet

1 evőkanál citromlé

só, bors

Elkészítés: 

Vágd fel a tofut nagyjából 1,5 cm-es kockákra. Távolítsd el a spenót szárait, aprítsd fel a petrezselymet, hámozd meg és kockázd fel az avokádót. Pucold meg a gránátalmát, hogy  a magok teljesen külön legyenek. Pirítsd aranyszínűre a fenyőmagot.

Az öntet összetevőit keverd el és hagyd állni.

Ha mindennel megvagy, keverd el az összetevőket és a dresszinget.

Jó étvágyat kívánunk!

(a kép csak illusztráció)