Hozzávalók:
- 200 g zabpehely
- 50 g dió
- 50 g pekándió
- 40 g köles
- 80 g banánchips
- 80 g kókuszolaj
- 2 evőkanál méz
- 5 evőkanál Bio Oriental Chai szirup
Elkészítés: Melegítsd elő a sütőt 160 fokra. Keverd össze az összes száraz összetevőt. Ha szükséges, melegítsd fel a kókuszolajat, hogy folyjon, majd keverd el a mézzel, végül add hozzá a Bio oriental Chai szirupot. A kapott krémes szószt öntsd rá a száraz összetevők keverékére és keverd el. Az így kapott granolát tedd sütőpapírral kibélelt tepsibe, majd süsd 20 percig. Sütés után hagyd kihűlni, ezután darabold fel.
Tedd bele a reggeli joghurtba, kókusztejbe, vagy darabold friss gyümölcsökre!
Jó étvágyat!
(eredeti recept és fotó: CookingCatrin)