Posted on

Chai Granola – a tökéletes reggeli

Hozzávalók:

  • 200 g zabpehely
  • 50 g dió
  • 50 g pekándió
  • 40 g köles
  • 80 g banánchips
  • 80 g kókuszolaj
  • 2 evőkanál méz
  • 5 evőkanál Bio Oriental Chai szirup

Elkészítés: Melegítsd elő a sütőt 160 fokra. Keverd össze az összes száraz összetevőt. Ha szükséges, melegítsd fel a kókuszolajat, hogy folyjon, majd keverd el a mézzel, végül add hozzá a Bio oriental Chai szirupot. A kapott krémes szószt öntsd rá a száraz összetevők keverékére és keverd el. Az így kapott granolát tedd sütőpapírral kibélelt tepsibe, majd süsd 20 percig. Sütés után hagyd kihűlni, ezután darabold fel.

Tedd bele a reggeli joghurtba, kókusztejbe, vagy darabold friss gyümölcsökre!

Jó étvágyat!

(eredeti recept és fotó: CookingCatrin)