Posted on

Chai Tiramisu

Hozzávalók:

Elkészítés:
Melegítsd fel a tejet egy edényben, és áztasd benne a chai teát, a fahéjat és az összezúzott kardamomot 8 percig, vagy amíg a fűszerek illatát nem érzed. (Ha a szálas teát választod, ne feledd később leszűrni!)
Tedd félre, és hagyd a keveréket kissé hűlni.
A mascarponét, a tejszínt, 3 evőkanálnyi tejes keveréket és a porcukrot keverd habosra. Óvatosan forgasd bele az apróra vágott kandírozott gyömbért. A babapiskótát enyhén mártsd bele a chai tejes keverékbe néhány másodpercre, hogy ne legyenek túlságosan átázva.
A piskótákat és a krémes keveréket rétegezd tálalóedénybe vagy poharakba.
Végül enyhén szórd meg kakaópórral, és hagyd a hűtőben néhány órát, míg összeáll.

 

Forrás: https://www.kohinoor-joy.com