Próbáld ki ezt a friss, tavaszi receptet, mely feltölt energiával és vitaminokkal!
Hozzávalók a salátához:
250 g Tofu
2 csésze fiatal spenót levél
1/2 csésze petrezselyem
1 avokádó
1/2 gránátalma
1/4 csésze fenyőmag
Hozzávalók az öntethez:
1/2 chili
1 evőkanál citromhéj
2 gerezd fokhagyma (préselve)
2 evőkanál Bio China Lung Ching főzet
2 evőkanál olívaolaj
1 teáskanál vörösborecet
1 evőkanál citromlé
só, bors
Elkészítés:
Vágd fel a tofut nagyjából 1,5 cm-es kockákra. Távolítsd el a spenót szárait, aprítsd fel a petrezselymet, hámozd meg és kockázd fel az avokádót. Pucold meg a gránátalmát, hogy a magok teljesen külön legyenek. Pirítsd aranyszínűre a fenyőmagot.
Az öntet összetevőit keverd el és hagyd állni.
Ha mindennel megvagy, keverd el az összetevőket és a dresszinget.
Jó étvágyat kívánunk!
(a kép csak illusztráció)