Posted on

Valentin-napi kedvességek

Összegyűjtöttünk pár rózsás, virágos, gyümölcsös kedvencet és újdonságot, mellyel meglepheted szeretteidet, szerelmedet ezen a kedves ünnepen!

La vie en Rose
Pink cukorkaszívek, rózsaszirmok és édes-krémes epres íz. Egy igazán édesen csábító zöld tea, meghitt teázásokhoz vagy romantikus teadélutánokra. 

 

Szeretettel neked!
Egy igazán szívélyes meglepetés minden teakedvelőnek: alma, csipkebogyó, hibiszkusz, bodzabogyó és narancshéj keveréke, édes epres ízzel.

Be my Valentine
Ízletes és látványos Valentin-napi koccintáshoz: 0,5l rozé pezsgőbor, mini bio áfonyás jeges tea szirup és 100g friss rózsabimbó. Elkészítés: keverd el a szirupot a pezsgőborban, majd a tetjét dísztsd a rózsabimbókkal!

Rózsabimbó
Gyönyörű, lágy rózsabimbók Iránból. Kellemes, édes illatú, halványsárga főzet jellemzi. Egy csészéhez 3 rózsabimbót ajánlunk!

I love You
Alma, csipkebogyó, hibiszkuszvirág, bodza, narancshéj, eperdarabok és természetes krémes eperaroma mennyei keveréke.

English Rose – Darjeeling-Ceylon teakeverék rózsa- és körömvirágszirmokkal, narancs- és vaníliadarabokkal és különböző gyümölcsök természetes aromájával.

China Art Tea Rose Heart
Egy csészényi szeretet! Erős fekete tea rózsaszirmokkal, szív formára préselve. Főzete édes-virágos.

China Art Tea Silver Jasmine Heart – Lágy zöld- és fehér tea levelek, jázminvirággal, szív formára préselve. Csodálatos ajándék szeretetből és szerelemből egyaránt!